Cautare

2314 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare neamt" (2.67 secunde)
Se pare ca unora nu le convine ca o fata din provincie sa bata baietii de Bucuresti de la cluburi care au bugete mult mai mari si vor sa castige campionatul cu contestatii si nu pe pista", a spus sportiva care anul trecut a iesit vicecampioana la categoria Mini.
Introducerea Comisiei de Contestatii. Validarea clasamentului si premierea castigatorilor se va face in 3 saptamani de la terminarea evenimentului, dupa solutionarea contestatiilor si a cazurilor de forta majora.
Laura Codruta Kovesi este campioana luptei anti-coruptie sustinuta explicit de oficialii americani si cei europeni, in pofida valurilor succesive de contestatii locale.
Pai n-a zis BEC-ul ca Alianta n-are dreptate si ca ‘geaba ele contestatii, ca nu tine! Dar nu-i nimic, Alianta insista, si PRM-ul baga tare si… puterea n-are ochi sa vada si nici urechi sa auda.
Elevii claselor primare s-au intors la scoala, dar niciunul dintre ei nu va fi testat, nici astazi, nici saptamana aceasta. Autoritatile dau vina pe birocratie, pe contestatii si isi paseaza raspunderea una de la alta.
La Termica la fel, s-au chinuit un an sa faca licitatii pentru nu stiu ce aparate, ba cu contestatii, ba cu anularea licitatiei, pina la urma au reusit, e drept ei spun ca au obtinut chiar si preturi mai bune.
Vor exista, fara indoiala, contestatii, vor exista si castiguri de cauze date in instanta, asa cum s-a demonstrat deja ca se poate.
Incidentul de care vorbesc este legat de afisajul electoral, deci de un element care, de obicei, face obiectul unor contre politice si contestatii.
Cum poti descoperi dovezi zdrobitoare despre comiterea unor fraude si sa nu stii o boaba despre procedura de depunere a unei intampinari sau contestatii?
Printre contestatii, tentative de frauda, afise peste afise si lupte in declaratii, iata ca pana la urma si cel de-al doilea hop al alegerilor locale a trecut.
Fratii Tate vor sa scape din arest pentru a fugi in Dubai, au descoperit procurorii care au strans si probe clare in acest sens. Intre timp, la Curtea de Apel Bucuresti se vor judeca astazi doua contestatii in dosar.
Lucrarile candidatilor eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda se anuleaza. Vei sti rezultatele in 7 iulie, cand se afiseaza rezultatele finale, dupa contestatii.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Oricat de inteligent esti, cat crezi ca le cunosti pe toate, daca nu ai in jurul tau colaboratori adevarati, cu care sa te consulti inainte de a lua o decizie, nu poti sa ai pretentia obtinerii unor rezultate deosebite.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
USL a obtinut 50,22% din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PDL a primit 14,88%, in timp ce PP-DD a primit 8,12%, potrivit primelor rezultate partiale, dupa numararea voturilor din 5.560 de sectii din cele 16.910.In ceea ce priveste situatia presedintilor de Consilii Judetene, USL a obtinut 50,29% dintre mandate, PDL - 14,51% si PP-DD - 7,96%.
- Constatarile rezultate in urma vizitelor de monitorizare sunt cuprinse in rapoarte de vizita. ... - Constatarile rezultate in urma vizitelor de monitorizare sunt cuprinse in rapoarte de vizita.
Seculici este singurul democrat aradean care si-a anuntat intentia de a candida pentru acest post, el afirmand ca doreste sa pregateasca filiala pentru rezultate mai bune la urmatoarele alegeri locale, fata de cele obtinute in 2004.
Activitatea secretarilor de stat, a sefilor de agentii guvernamentale si a prefectilor va fi evaluata saptamana viitoare de membrii Consiliului National al Coalitiei, intr-o sedinta la care va participa si premierul Calin Popescu- Tariceanu, in vederea inlocuirii persoanelor cu rezultate slabe.
Pierderile rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat partile sociale si valori mobiliare in cazul societatilor inchise) se compenseaza la sfarsitul anului fiscal cu castigurile de aceeasi natura, realizate din tranzactionarea titlurilor de valoare, in cursul anului respectiv.
google-analytics.com